19:00

BK Fram

Referat: AIF Barrikaden - BK Fram

Startelva: Mikael - Sebbe, Henke, Mattias A, Jonathan T - Jonas, Alex, Anders - Linus, Ahmed, Oskar W

Avbytare var Maksym som kom in som vänsteranfallare efter 55-60 (?) min men senare avslutade som yttermittfältare,
Mathias K som kom in som central anfallare efter 65-70 min men tvingades utgå igen strax före slut p.g.a. att han på nytt slog upp sin skada, Shershah som spelade sista 10 som vänster yttermittfältare, Marius som spelade de sista 7-8 minutena som central back i den 5-mannabacklinje vi då spelade med för att försvara vår ledning och slutligen Albin som inte spelade alls.

Jag var inte där utan nedanstående rader baserar sig på vad vår käre tränare sagt efteråt och vad ett par ytterst sakliga och omdömesgilla åskådare berättade via SMS under matchens gång.

Fram började ganska bra och vaskade tidigt fram ett par riktigt hyfsade chanser men inte så särskilt långt senare var detta "kvitterat". Ahmed var ständigt farlig och hade först en nick i ribban innan han i den 23:e min satte 1-0 efter pass från Anders. Relativt jämn första halvlek med ett litet plus för oss.

Matchen var i början av andra halvlek fortsatt relativt jämn men sedan Fram kvitterat till 1-1 på nick på en hörna i den 57:e min började vi i vår jakt på 3 poäng ta över allt mer och sedan vi gått över till 3-4-3 ungefär mitt i halvleken fick vi ett kompakt spelövertag, dock utan att skapa så jättemycket heta chanser . Vårt segermål kom i den 86:e min när Henke efter en lång löpning lyckades ta sig ner till kortlinjen varifrån han slog ett hårt inlägg som en Framspelare råkade stöta in. Alla de tre jag talat med/hört från verkade betrakta det som ett självmål men eftersom domaren gett målet till Henke kan han väl få målet, särskilt nu när han verkar ha gjort ett så jättebra förarbete:) Protester mot/kommentarer till detta och vem som ev. bör ha assist mottages gärna.

En klart rättvis seger efter en klart godkänd insats av oss.